Friluftsliv
_FRILUFT_4739
FRILUFT_3012
M&S_0094

Friluftsliv (1. periode)


Friluftsliv er et linjefag til dig, der kan lide at være i naturen.

Vi er heldige, at Waldemarsbo Efterskole ligger lige i smørhullet mellem skov og strand og vi bruger begge flittigt i vores linjefag.

 

Vi har aktiviteter til vands og til lands;

Ved vandet bruger vi vores egne kanoer og alle elever får lov til at låne en våddragt og en redningsvest. Vi leger med kanoerne og laver øvelser, der gør alle trygge ved vandet.

Vi sejler forskellige kystnære ture, når vejret er godt. Vi har fokus på samarbejde og tillid, så alle får en positiv oplevelse.

Vi har også vinterbadning på programmet, hvor vi griner og hopper i vandet hele efteråret.

Til lands cykler vi på skolens mountainbikes ud i vores fantastiske skove, hvor vi ofte laver hyggelige aktiviteter og samarbejdsøvelser.

 

På skolen har vi egne shelters og bålplads, hvor vi øver os i lejrliv. Vi plukker bær og planter og bruger dem i vores madlavning. Du vil lære at hugge brænde, tænde bål og

lave mad over ilden.

Ud over det lærer du at snitte, lave knob og bygge bivuak.
Som en del af vores linjefag arbejder vi også med orientering, som er en vigtig del af vores undervisning i forhold til at kunne navigere i naturen. Vi laver navigationsøvelser

og leger med kompas og forskellige kort.

Vi tager på både kortere og længere vandreture, hvor vi undersøger naturen i vores nærområde og nyder at være ude i det fri.

Frihed og friskluft er livet.

Waldemarsbo Efterskole, Hylleholtvej 6, 4654 Faxe Ladeplads Tlf. 56716388

E-mail: waldemarsbo@waldemarsbo.dk