Autisme på efterskole

Velkommen til en efterskole, hvor undervisningen er målrettet unge med asperger og autisme.

(Det er samtidig en undervisningsform der gavner de fleste - uanset diagnoser ☺)

Waldemarsbo Efterskole er en populær autismeefterskole på Sjælland, der er beliggende i skønne omgivelser i Faxe Ladeplads. Vores kompetente lærerstab og særlige undervisningsfaciliteter giver de optimale rammer for unge med autisme. Vi optager også elever med andre indlæringsvanskeligheder. I indeværende skoleår er der ca. 25 elever med AST - ud af de 75 elever skolen har plads til.

Autisme på efterskole

Vi er en populær efterskole, med autister, på Sjælland


På Waldemarsbo Efterskole kan vi tilbyde et åbent og imødekommende miljø for unge med autisme-spektrum-tilstande. Næsten halvdelen af vores elever er inden for autismespektret. Leder du efter en rummelig AST efterskole er Waldemarsbo helt sikkert noget for dig. Vores lærere har en høj professionalisme og vil gøre alt for at give eleven de bedste rammer for læring, dannelse og rykke elevens grænser.


Vi tilbyder eleverne en række spændene linjefag, hvor eleverne kommer i dybden i et fag, bliver udfordret og får styrket sine evner og sit selvværd. Vi tilbyder blandt andet linjefag som friluftsliv, idræt, medie, kunst og teater. Du kan læse mere om vores linjefag på fanen, ”fag”. Udover linjefagene er der også en række valgfag, som er en kombination og faglige fag og interesse. Indholdet af vores valgfag er meget alsidigt, så det vækker elevens interesse.   


Du er velkommen til at kigge forbi os og få en introduktion til vores AST efterskole. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores efterskole. Hvis det lyder som en efterskole, der er noget for dig, er du også meget velkommen til at kigge forbi - du kan ringe til os og aftale en dag, der passer. 


En efterskole med speciel fokus

 

En af vores grundholdninger er, at alle har ret til at være forskellige. Vores dygtige lærerstab har stor specialpædagogisk viden inden for elevgruppen og er bredt favnende.

Leder du efter en autisme efterskole, der har kompetencerne til at imødekomme elevens særlige behov, så besøg Waldemarsbo Efterskole.


Kom og besøg vores autisme efterskole


Det er vigtigt at lære AST efterskolens miljø at kende for at finde ud af, om det er noget for dig. Det er derudover også vigtigt, at du finder en efterskole, hvor du føler dig tilpas i skolens miljø og omgivelser for at få de mest optimale rammer. Derfor vil vi gerne mødes med dig og dine forældre inden en eventuel optagelse.

 

Hvis vores efterskole lyder som noget, der kunne have interesse for sig, så kom og besøg os. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf. 56 71 63 88 og aftale en tid for et besøg. Vi glæder os til at møde dig og vise vores efterskole frem for dig.

Vores historie


Skolens første elevhold startede i 1979 (vi er den næstældste specialefterskole). Waldemarsbo har fra starten haft en særlig tilrettelagt undervisning, der er målrettet til elever med særlige læringsforudsætninger. De første år under navnet "Sydsjælllands Erhvervs Efterskole (Waldemarsbo)"


Vi arbejder ud fra, at undervisning målrettet personer med autisme er gavnlig for de fleste elever der har særlige læringsforudsætninger.


Waldemarsbo Efterskole, Hylleholtvej 6, 4654 Faxe Ladeplads Tlf. 56716388

Email: waldemarsbo@waldemarsbo.dk